21.05.24

We vieren dat het al 20 jaar klikt!

Op vrijdag 7 juni 2024 vieren we bij ITC een bijzondere gelegenheid: ons 20-jarig bestaan! Om deze mijlpaal te vieren, nodigen we jou graag uit voor een speciaal evenement op onze hoeve in Kuringen, van 13u30 tot 17u30.

We vieren dat het al 20 jaar klikt!

Samen kli(n)kken we op 20 jaar ITC

We verwelkomen onze klanten, leveranciers, partners en buren met veel plezier om ons jubileum te vieren. Met rondleidingen door onze hoeve en een gezellige receptie, willen we een kans bieden om de gezichten achter ITC beter te leren kennen en te netwerken in een ontspannen sfeer.

20 jaar ITC

Niet zonder jullie

We organiseren niet zomaar een feestelijke bijeenkomst, maar we grijpen deze kans om onze dankbaarheid te tonen aan al onze gewaardeerde klanten, partners en collega’s die deze reis mogelijk hebben gemaakt. Gedurende de afgelopen twee decennia hebben we namelijk een gestage groei doorgemaakt. We hebben ons steeds kunnen aanpassen aan het continu veranderende technologische landschap en de groeiende vraag van onze klanten. Met een sterke focus op digitale transformatie, cloud-oplossingen en online security, blijven we vooroplopen in de branche.

Innovatie en veiligheid gaan hand in hand

Een van onze voornaamste prioriteiten is altijd de veiligheid van onze klanten geweest, maar nu meer dan ooit. Met de opkomst van geavanceerde technieken sturen we onze benadering van beveiliging continu bij en zijn we proactiever in het waarschuwen en beschermen van onze klanten. Artificiële Intelligentie, cloudoplossingen en digitalisering blijven kerngebieden waar bedrijven zich op moeten richten om concurrentieel te blijven, maar niet zonder de nodige aandacht voor security.

Wees onze gast!

Of je nu een oude bekende bent of een nieuwe vriend, we nodigen je van harte uit om naar ons evenement te komen op vrijdag 7 juni. Ontmoet ons team, verken onze hoeve en vier 20 jaar ITC met ons!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen dit speciale moment te vieren. Schrijf je in via dit formulier.